Image default
Celebrites

Comment atteindre la célébrité?

Rate this post

Klinkt geweldig, maar helaas, het is nooit zo eenvoudig als dit.

Bekijk het zo. Toen je op school zat, als iemand tegen je zei: « Ik betaal je om mijn vriend te zijn », wat zou je dan van hen gedacht hebben? Triest en een beetje wanhopig, nietwaar?

Aan de andere kant, zou je ooit mensen betaald hebben om je vriend te zijn of iemand betaald hebben om met je uit te gaan? Waarschijnlijk niet.Votre magicien en Suisse pour l'animation de vos soirées

Zou je echte mensen betalen om naar je muziek te luisteren? Zou je naar iemand in de straat gaan en aanbieden om hen te betalen om naar je muziek te luisteren of heb je liever dat ze je laatste nummer op straat, in een club, lokale kroeg of op de radio horen en dan JIJ betalen voor het plezier van het luisteren naar je muziek?

Dus, waarom zou je luisteraars, volgers willen kopen na volgers-kopen.nl/product/spotify-volgers-kopen of je frequentie van toneelstukken willen verhogen?
spotten voor artiesten webpagina’s getoond op het iphone scherm
OK, daar is natuurlijk een eenvoudig antwoord op; om mezelf op te vallen en mensen QUICKLY naar mijn muziek te laten luisteren!

Tuurlijk, het kopen van Spotify luisteraars kan dat absoluut doen. Maar is dat hoe je je fanbase en reputatie wilt opbouwen?

Wil je erkenning op basis van neppe spelen en nepfans, of wil je het liever wat rustiger aan doen en echte Spotify-fans vinden, die je muziek echt waarderen en voor je ambassadeurs voor de lange termijn zijn?

Wil je echte liefde, of een snelle, betekenisloze flirt?!

vente en ligne d’alarme

Begrijp me niet verkeerd, het kopen van muziek is niets nieuws. Vroeger, waarschijnlijk voordat je geboren was (ik zit in mijn senior ish jaren), toen mensen daadwerkelijk vinylplaten kochten, bestonden er al ‘fake plays’.

Er zijn veel gevallen waarin rijke artiesten, managers en families van would-be supersterren letterlijk naar buiten gingen en duizenden exemplaren van een nummer kochten, alleen maar om het in de Top Tien in de hitlijsten te krijgen. En tijdens de eerste week van de verkoop, korting op de release tot 70% van de normale prijs – alleen maar om in de hitlijsten te komen.

Het is gewoon dat in dit digitale tijdperk van spelen en downloaden, het een stuk makkelijker en goedkoper is om die 1000s platen te kopen na , maar het is nog steeds niet echt en het betekent nog steeds niet dat je enig idee hebt of deze luisteraars e muziek ook echt goed vonden.

Je hebt geen idee wat ze denken. Je kunt een volslagen rotzooi liedje produceren, het lanceren en 10.000 Spotify unieke luisteraars kopen, maar het zal nog steeds een rotzooi liedje zijn. Het is gedaan en bewezen.

We zeggen niet dat je niet bij Spotify wilt zijn. Dat wil je absoluut wel. Spotify heeft duizenden artiesten gemaakt en is een briljant platform waarop onafhankelijke muzikanten hun werk kunnen laten ontdekken. Maar er zijn veel betere manieren om Spotify te kraken dan om toneelstukken te kopen.

Related posts

Mariage en Inde : ma rencontre avec une célébrité

Franck